2010. február 9., kedd

A sonkás makaróni másik felének receptje

Hozzávalók:

250 gramm makaróninak a másik fele
20 dkg finom sonkának a fél kockacukornyi kockákra felvágott fele
3 csapott kanál tejföl

Elkészítés

Végy egy két literes lábast, azt töltsd félig vízzel, majd tedd bele a fél adag makarónit. Töltsd bele egy pálinkáspohárnyi olaj megmaradt felét és tegyél bele hat fél csipet sót. Kavargasd meg fél hárompercenként, majd, miután finomra főtt, öntsd le róla a fél fazék víz el nem párolgott felét, majd öntsd a makarónit egy egész mélytányérba. Tedd rá a már előzőleg előkészített sonkának a kockákra vágott felét, aztán a tetejébe a tejfelet és kész a sonkás makaróni második fele.
Jó étvágyat hozzá

És ez tényleg finom, a fele se tréfa!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése